Članarina 2019

Pozdravljeni,

Leto 2018 je minilo in upamo, da ste ga uspešno preživeli v hribih in stenah. Z novim letom 2019, pa vam želimo veliko zdravja in uspešnih vzponov!

Za vsak primer pa nam v hribih in stenah, prav pride članstvo v Planinskem društvu oz. Planinski zvezi Slovenije. Za članstvo v PD (posledično ste člani PZS) je potrebno plačati članarino, ki se plačuje za tekoče leto 2019 in velja do 31.1.2020. Več o članstvu v PZS lahko preberete tukaj.

 V primeru, da še niste bili član PD Komenda, je nujno potrebno izpolniti pristopno izjavo in jo oddati na sedežu PD ali na plezalni stenci. Pristopna izjava se nahaja na povezavi: Pristopna izjava

V kolikor ste nov član, morate ob plačilu članarine poravnati še izdajo kartice PZS, ki iznaša 2€. Otroci do 14. leta kartice ne dobijo, v kolikor pa bi si je želeli, morate to sporočiti in nato znesek izdaje lahko poravnate ob plačilu članarine.

 

Družinski popust se obračuna vsem družinskim članom, kadar članarino plačajo vsi družinski člani sočasno. Za družinske člane se štejejo, poleg staršev, še mladi do vključno 26. leta, ki niso zaposleni ali so brez lastnih dohodkov. Za družino se šteje mati, oče in otrok ali mati samohranilka ali oče samohranilec, z vsaj enim otrokom. Člani B1 niso upravičeni do družinskega popusta. Družinskega popusta se ne more koristiti zgolj za dve odrasli osebi, ne glede na njun pravno-socialni status.

Članstvo vam prinese ugodnosti v hribih in tudi dolinah. Več o lokacijah kje se lahko koristi popuste najdete tu: Cenik in popusti

 

Članstvo za PD Komedna se lahko poravna na različne načine:

1)     Članarino plačamo pri našem pooblaščencu, ki vas bo obiskal na domu, najkasneje do 31.1.2019

2)     Vsako sredo med 18 in 19:30 na sedežu PD Komendi v sobi planinskega doma, vhod s parkirišča

3)     Vsak petek med 18 in 19:30 na novi plezalni steni, stara lončarska, Mlaka 4, samo do 1.2.2019

4)     Plačate članarino na TRR PD Komenda, ter oddate pristopno izjavo na sedežu PD v sredo med 18 in 19:30 ali v nabiralniku pri vhodu v sobico PD.

5)     Preko ostalih možnosti, ki jih navaja PZS (v tem primeru morata navesti, da gre članarina za društvo PD Komenda)

Ob plačilu članarine prejmete: markico z letnico, (ki jo nalepite na kartico PZS in velja kot potrdilo o plačilu članarine za uveljavljanje popustov), kartico zavarovanja in letni program PD Komenda.

POZOR: Pri plačilu preko TRR: Markico lahko prevzamete le na sedežu PD ali ob petkih na na novi plezalni steni. Markic ne bomo pošiljali po pošti!

 

Način plačila članarine na TRR PD Komenda:

Višino članarine razberete iz priloženega cenika. Npr. odrasla oseba 26+otrok 7= 33€ (na TRR se nakaže 33€)

 

Namen: Članarina + ime in priimek osebe (če je več oseb lahko zapišete imena in ene priimek; npr.: Članarina Janez Lucija Jan Novak)

Sklic: 00 2019

Denar nakažite na:

Planinsko društvo Komenda
Podboršt pri Komendi 7 G
1218 Komenda

TRR: SI56 0231 2005 0478 906 (NLB d.d.)

 

POZOR: V primeru, da iz namena oz. imena plačnika ne bo vidno za koga je članarina plačana, vam ne moremo zabeležiti vaše plačilo in upoštevati plačila članarine, zato bodite natančni pri plačilu.

V primeru vprašanj, nejasnosti ali drugih težav pri plačilu se lahko obrnete na druge člana PD ali na Luko, preko e-naslova: luka.nagode@gmail.com ali 031 740 361.

Lep pozdrav,

Luka Nagode, PD Komenda